ورزشی 10 شهریور 1405 - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

رویداد گیلان/بازگشت طلاجات سرقتی به مالباخته / بازداشت سارق با لباس زنانه در گیلان

جانشین انتظامی استان گیلان از بازداشت سارق غیربومی سابقه‌دار که با پوشش لباس زنانه اقدام به سرقت از منازل می‌کرد خبر داد و گفت: تمام اموال مسروقه به ارزش ۷۰ میلیارد ریال کشف و به مالباخته تحویل داده شد.

به گزارش رویداد گیلان،سرهنگ قاسم جانعلی‌پور امروز (سه‌شنبه ۱۰ شهریور) در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: با ارجاع گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره سرقت منزل به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، موضوع در دستور کار کارآگاهان آگاهی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه مالباخته در تحقیقات پلیس عنوان داشت که از داخل منزلش مبالغی بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال شامل طلاجات و وجوهات نقد به سرقت رفته است، افزود: موضوع از طریق کارآگاهان پلیس آگاهی استان مورد بررسی میدانی قرار گرفت و با سرنخ‌یابی، مردی که با لباس زنانه اقدام به سرقت کرده بود شناسایی و دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به غیربومی بودن متهم ۳۷ ساله تصریح کرد: همدست وی نیز که زنی ۴۰ ساله است در شهرستان رشت دستگیر شد.

سرهنگ جانعلی‌پور در پایان با بیان اینکه با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده، تمام اموال مسروقه و مسکوکاتِ سرقت‌شده از مالباخته توسط ماموران پلیس آگاهی استان کشف و به مالباختگان تحویل داده شد، تصریح کرد: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *