
مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیت های رفت و آمد، کارت شناسایی ۴۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی استان به صورت خودکار تا تیرماه ۱۴۰۰ تمدید شده است.
به گزارش رویداد گیلان ،حسین نحوی نژاد، از تمدید تاریخ کارت معلولیت خبر داد و اظهار کرد: ۴۳ هزار معلول با انواع معلولیت ها و شدت های مختلف تحت پوشش بهزیستی استان گیلان هستند.
وی با بیان اینکه براساس ماده یک قانون حمایت از حقوق معولان افراد دارای معلولیت توسط کمیسیون پزشکی سازمان بهزستی تعیین می شوند، تصریح کرد: طبق تایید این کمیسیون برای افراد معلول کارت معلولیت صادر می شود.
مدیرکل بهزیستی گیلان ادامه داد: به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیت های رفت و آمد، نیازی به مراجعه حضوری معلولان جهت تمدید کارت های معلولیت نیست و کارت شناسایی این قشر به صورت خودکار تا تیرماه ۱۴۰۰ تمدید شده است.
نحوی نژاد، با بیان اینکه تمدید کارت های معلولیت طبق بخشنامه سازمان بهزیستی کشور به همه مراجع و دستگاه های مربوطه از جمله استانداری اعلام شده است، گفت: افراد دارای کارت های متقضی نیز نیازی به تمدید کارت ندارند.
انتهای پیام/ایسنا
- بهمن ۱۳۹۹ (۱۹)
- دی ۱۳۹۹ (۱۰۲)
- آذر ۱۳۹۹ (۱۲۸)
- آبان ۱۳۹۹ (۸۰)
- مهر ۱۳۹۹ (۷۸)
- شهریور ۱۳۹۹ (۱۵۳)
- مرداد ۱۳۹۹ (۱۰۷)
- تیر ۱۳۹۹ (۲۱۵)
- خرداد ۱۳۹۹ (۱۹۱)
- اردیبهشت ۱۳۹۹ (۱۷۶)
- فروردین ۱۳۹۹ (۱۱۰)
- اسفند ۱۳۹۸ (۲۷۵)
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | بهمن » | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
۶ | ۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ |
۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ |
۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ |
۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ |