رویداد گیلان :حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با تاکید بر ضرورت اصلاح نظام مالیاتی با استفاده از سازوکار های دولت الکترونیکی گفت: با ایجاد سامانه های موثر و پایانه های دقیق نظام مالیاتی باید سطوح بالاتری از عدالت مالیاتی تحقق پیدا کند.
روحانی افزود: در همین راستا تلاش بر این است که در هنگام انجام تراکنش های مبادله کالا و خدمات بستر لازم برای فرآیندهای مالیاتی هم فراهم شود که این امر نیازمند هماهنگی بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سازوکار های دولت الکترونیک در نظام پرداخت مالیات باید به نحوی باشد که همه ذینفعان از یک سو بتوانند با استفاده از دقت و شفافی سیستم، از اطلاعات مربوط به خود مطلع شده و در زمینه مالیات سالانه خود از آن بهره گیرند و از سوی دیگر نیز اطلاعات مصرف کالا و خدمات کشور همراه با میزان جریان مالی یا اعتبارات و مالیات برای تحقق عدالت اقتصادی فراهم شود.
روحانی تصریح کرد: در این راستا باید نظام مالیاتی به طور شفاف، دقیق و بهنگام در محیط دولت الکترونیکی برای تمام مالیات دهندگان و سازمان دریافت کننده مالیات به صورت دقیق مدون باشد.
در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت بازار خودرو و نوسانات قیمت در روزهای اخیر ارائه شد که رئیس جمهور در این زمینه با بیان اینکه تلاش دولت همواره این بوده که با مدیریت و نظارت بر قیمت کالاها و خدمات، نوسانات بازار تحت تاثیر عوامل برونزا، زندگی مردم را تحت تاثیر قرار ندهد، تاکید کرد: وزارت صمت موظف است با اعمال نظارت دقیق و سریع ، آرامش را به بازار خودرو بازگردانده و مانع از آشفته کردن بازار توسط دلالان و سودجویان شود.
- دی ۱۳۹۹ (۹۰)
- آذر ۱۳۹۹ (۱۲۸)
- آبان ۱۳۹۹ (۸۰)
- مهر ۱۳۹۹ (۷۸)
- شهریور ۱۳۹۹ (۱۵۳)
- مرداد ۱۳۹۹ (۱۰۷)
- تیر ۱۳۹۹ (۲۱۵)
- خرداد ۱۳۹۹ (۱۹۱)
- اردیبهشت ۱۳۹۹ (۱۷۶)
- فروردین ۱۳۹۹ (۱۱۰)
- اسفند ۱۳۹۸ (۲۷۵)
- بهمن ۱۳۹۸ (۶۸)
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
۶ | ۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ |
۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ |
۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ |
۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ |