ماجرای دهکده چوبی سوخته
لزوم اعطای وام بلاعوض به مالکان آسیبدیده امامزاده ابراهیم (ع)

نماینده ولی فقیه در گیلان در بازدید از شهرک آسیب دیده امامزاده ابراهیم (ع) شفت، بر اعطای هر چه سریعتر تسهیلات بلاعوض به مالکان آسیب دیده این منطقه تاکید کرد.
به گزارش رویداد گیلان ؛ آیت الله رسول فلاحتی عصر شنبه در بازدید از منطقه آسیب دیده ناشی از حریق امامزاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت، در گفت و گو با اهالی منطقه اظهار کرد: هر حادثهای حکمتی دارد و انسان باید در برابر حوادث به خدا توکل کند.
وی با بیان اینکه در جریان آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم (ع)، مردم خسارتهای بسیاری از نظر مادی و روحی متحمل شدهاند، افزود: مسؤولان باید با درک از اوضاع مردم این منطقه، با صبر و حوصله و بردباری و جدیت تمام کار آنها را پیگیری کنند.
آیت الله فلاحتی بر اعطای هرچه سریعتر تسهیلات بلاعوض به مالکان این منطقه تاکید کرد و گفت: زندگی در چادر مشکلات خود را دارد و باید به امور زندگی مردم این منطقه سریعاً رسیدگی شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰