کد خبر : 2569
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 بهمن 1403- 36: 23

استاندار گیلان در نشست هم اندیشی توسعه انرژی های تجدید پذیر عنوان کرد:

بهره مندی از انرژی های تجدید پذیر؛کلید رفع مشکل ناترازی برق

بهره مندی از انرژی های تجدید پذیر؛کلید رفع مشکل ناترازی برق
استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه به ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در کشور و استان، گفت: با توجه به معضل ناترازی انرژی، توسعه نیروگاه های خورشیدی می تواند در حل این مشکل راهگشا باشد.

به گزارش روبداد گیلان ؛ هادی حق‌شناس امشب (چهارشنبه) در  نشست هم اندیشی فرصت های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با بیان اینکه وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه باید به احداث نیروگاه‌های خورشیدی در کشور اهتمام ورزند، اظهار داشت: وزارت نیرو باید با استفاده از مشاوره متخصصین، ساختمان‌های مناسب برای احداث پنل های خورشیدی را شناسایی و با بهره‌گیری از طرح‌های تشویقی به توسعه انرژی های تجدیدپذیر کمک کند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در کشور از جمله گیلان گفت: باید با توسعه این نیروگاه‌ها، بحث ناترازی برق در کشور را مدیریت کنیم، در غیر اینصورت این معضل برطرف نمی‌شود.

استاندار گیلان ادامه داد: یکی از بانک‌ها در کشور با تولید برقی که در سطح کشور انجام می‌دهد به توزیع برق در بخش صنایع و کشاورزی نیز کمک می‌کند، لذا دستگاه‌های ذیصلاح  راهکارهای رسیدن به تولید برق را بررسی و عملیاتی کنند.

گفتنی است، در این جلسه هر یک از مدیران دستگاه‌های اجرایی به بیان نکته نظرات خود در زمینه استفاده از انرژی های تجدید پذیر پرداختند‌.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.