کد خبر : 1197
تاریخ انتشار : شنبه 27 مرداد 1403- 59: 8

استاندار گیلان بربهره‌گیری از ظرفیت نخبگان در سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد

استاندار گیلان بربهره‌گیری از ظرفیت نخبگان در سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد
استاندار گیلان با اشاره به اثرگذاری تشکل‌ها و سازمانهای مردم نهاد بر افکار عمومی و تغییر نگرش جامعه، گفت: خواسته‌های اجتماعی در بستر اجتماعی تعریف می شوند؛ لذا سمنی موفق خواهد بود که از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان استفاده کند.

به گزارش رویداد گیلان ؛ اسدالله عباسی روز پنجشنبه در نشست با سازمان های مردم نهاد استان گیلان  به نقشی که این سازمانها در امور مختلف دارند اشاره کرد و این نشست را فرصت مغتنمی برای بیان مسائل مربوط به مشارکت و حضور مردم همچنین سرمایه های اجتماعی و تقویت مولفه های اجتماعی دانست.

وی افزود: فعالیت‌های این سازمانها خیرخواهانه، انسان دوستانه است چون با نیتی غیرانتفاعی شکل می گیرد.

وی تصریح کرد: شما با احساس مسئولیت در زمینه‌های مختلف کاری در بخش محیط زیست، آسیبهای اجتماعی، مسائل فرهنگی، اشتغالزایی، فقر زدایی، کار آفرینی فعالیت می کنید و بر اساس آنچه در اهداف این سازمانها پیش بینی شده به مسئولان یاری می رسانید.

عباسی با بیان اینکه فعالیت‌های سمن‌ها انتفاعی نبوده و داوطلبانه است تصریح کرد: تشکل‌های مردم نهاد بر اساس جهت گیری های سیاسی شکل نگرفته اند بلکه با نگاهی خیرخواهانه شکل می گیرند؛ لذا می توانند بهترین عملکردها را داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این صورت است که مدیران با شنیدن نظرات این سمن‌ها راهکارهای مناسب برای حل مشکلات را می اندیشند و آنگاه است که مطالبه گری معنای واقعی خود را پیدا می کند.

استاندار گیلان اضافه کرد: برای توانمند سازی سمن ها ۲ شورا وظایف مهمی برعهده دارند نخست شورای توسعه و حمایت از تشکلها و دوم شورای نظارت بر فعالیت تشکل ها است.

عباسی ادامه داد: در همین راستا  سامانه جامع مدیریت و عملکرد اطلاع رسانی سازمانهای مردم نهاد گیلان بعنوان  ابتکار دفتر امور اجتماعی استانداری گیلان در کشور با هدف شفاف سازی عملکرد این سازمانها راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: این سامانه مسیر سازمانها و تشکلات مردم نهاد از ورود، استمرار فعالیت و نحوه عملکرد و اجرای این تشکلات و سازمانها را شفاف سازی می‌کنند و نشان می دهد تشکلی که مجوز گرفته آیا توانسته است در مسیر تعیین شده قرار گیرد و به اهداف مورد نظر دست یابد.

عباسی گفت: شما می توانید با هنرمندی از توان و ظرفیت مردمی در بهبود امور و ایجاد نشاط اجتماعی بهره گیرید؛ مولفه های اجتماعی را شناسایی کرده و براساس آن سرمایه‌های اجتماعی را مانند حلقه‌های منسجمی ایجاد کرده و از قدرت مردمی برای تغییر و تحول برای توسعه و پیشرفت استفاده کنید.

وی تاکید کرد: اگر تمرکز سمن‌ها بر محورهای قانونی اهداف مورد نظر باشد دولت و حاکمیت نیز می‌تواند نقش حمایتی خود را با پرداخت تسهیلات و کمک های بلاعوض ایفاء کند.

*گروههای مردم نهاد نقش نخست فرهنگ سازی در جامعه را برعهده دارند

 رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان نیز در این نشست گروههای مردم نهاد را واسط بین مردم و حاکمیت دانست و افزود: هدف این گروهها کمک به نیازمندان، بهبود زندگی مردم به لحاظ اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی و همچنین کمک بیشتر به فرهنگ سازی است.

مهرداد گودرزوند چگینی اظهار کرد: استان گردشگری گیلان متعلق به مردم ایران است و توجه به فرهنگ سازی در اولویت برنامه های سمن‌ها و مسئولان استان قرار دارد؛لذا می توان اینگونه بیان کرد که سمن ها و گروههای مردم نهاد نقش کلیدی در کمک به اداره استان و بهبود وضعیت این استان دارند.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی به نقش آگاهی بخشی سمن‌ها نیز اشاره کرد و افزود: برجسته کردن مشکلات توسط سمن‌ها به حل مشکلات استان کمک شایانی می‌کند و مسئولان را به سمت حل این مسائل هدایت می کنند.

در این نشست تعدادی از فعالان تشکل‌های اجتماعی و مردم نهاد گیلان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و همچنین از مسوولان سمن های منتخب و برتر استان نیز تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار